| Tytuł: | Nowotwory |
| Autor: | michaśka 12.5.2010, 04:52 |
| That\'s right. Kiedyś nie było w ogóle takich chorób jak nowotwory, żylaki czy nawet głupie alergie. | |
| Tytuł: | szkoda ze tak pozno |
| Autor: | czlowiek 24.4.2010, 11:24 |
| Kiedys testowalem na sobie witamine c bralwem dziennie 6 g witaminy w postaci roztworu wodnego , przez 2 tygodnie. powininem byc trupem i miec kamienie na nerkach wieksze niz moja piesc. Medycyna klamie . Dlaczego ? Za srodkami faramokoonkologiczno chemicznymi stoja miliardy dolarow. swiat bez raka byl by malo oplacalnylny na ludzi zarabiajaz=cych na smierci. czlowiek To z wikipedi "W latach 20. XX wieku Ernst T. Krebs ogłosił, że odkryta przez niego witamina B17, sprzedawana pod nazwą handlową Laetrile, jest skutecznym lekiem na raka[1]. W źródłach niemedycznych preparaty amigdaliny w dalszym ciągu opisywane są jako skuteczne środki przeciwrakowe[2]. Systematyczne badania naukowe dowiodły jednak brak jakiegokolwiek działania antynowotworowego amigdaliny[1][3], natomiast jej stosowanie bez nadzoru lekarskiego może prowadzić do poważnych zatruć cyjanowodorem, np. w wyniku interakcji z witaminą C[4]." Z tego co pisza powinienem byc juz trupem. od tygodni. Ale jak zwykkle zapomnili napisac ze cjanawodor bardzo dobrze wiaze sie z cukrami czyli neutralizuje. Witamina B17 dziala jem okolo 20 nasion moreli dziennie i zyje. A najdziwniejsze jest to ze podswiadomie siegam po wiecej . jezeli to by szkodzilo mojemu organizmowi pewnie nie bylbym w stanie tego przelknac. Zabraniam stosowania Witaminy B17 w jakiej kolwiek postaci skoncentrowanej - To sie tylko nazywa b 17 a to co jest w tabletkach lub ampulkach gwarantuje szybkie zabicie twojego systemu imunulogicznego. (firmy produkujace witamine b17 w postaci koncentratow lub tabletek w calosci podlegaja firma produkujacym srodki przeznaczone do chemioterapi). Szybkiego powrotu do zdrowia (pestki moreli dzialaja w formie zaawansowanej nowotwora w koncowej formie nie zagwarantuja skutecznosci ) Wiem jak to odbierzecie ale jezeli stosujecie chemioterapie nie mieszajcie jej z zadna forma witaminy "b17" bo to moze was szybko zabic. W przerwie chemioterapii zalecam jedzenie pestek moreli. | |
| Tytuł: | Nowotwory |
| Autor: | Janek 1.7.2011, 22:10 |
| Prawdą jest, że mamy więcej przypadków nowotworów, ale trzeba zaznaczyć, że więcej się ich wykrywa dzięki objęciu większej liczby ludzi badaniami profilaktycznymi, np większa liczba nowotworów piersi wykrywana jest u kobiet stosujących antykoncepcję hormonalną, ale z powodu częstych badań kontrolnych wykonywanych w gabinecie ginekologicznym w tej grupie kobiet niż u tych które nie stosują tabletek i nie badają się w kierunku nowotworu piersi. Można zbankować swój DNA żeby mieć dostęp do badań genetycznych w kierunku różnych nowotworów, albo umożliwić swoim bliskim, dzieciom korzystanie z naszej informacji genetycznej w celu zapobiegania u nich rozwojowi choroby, która była obecna u nas samych i może być odziedziczona, warto zatem zainteresować się bankiem DNA. Słyszałem, że mają taki we Wrocławiu. | |
| Tytuł: | Mumio |
| Autor: | Anna1965 11.9.2011, 14:36 |
| Od miesiąca stosuję mumio.byłam w Rosji i tam kupiłam. teraz w Polsce pokazał się na rynku \\\"Sekret mumio\\\". Stosuję od dziesięciu dni. Mam wrażenie ,że kuracja rosyjska jest skutecznie przedłużana bo moje samopoczucie jest wręcz doskonałe. Za miesiąc zrobię badania ,ale uwierzyłam w mumio. Zostawiam wam adres do siebie: ania.bania1965@xxx | |
| Tytuł: | Mumio cd. |
| Autor: | Anna1965 3.10.2011, 10:26 |
| Znalazłam taką ulotkę o mumio: Mumio - Pradawny tajemniczy środek leczniczy na wiele chorób Ta zagadkowa substancja jest uważana i ceniona od wieków, za swoje wspaniałe właściwości lecznicze. Posiada unikalny skład chemiczny; witaminy z grupy B, olejki eteryczne, sterydy, kwas hipurowy i benzoesowy, oraz ponad 50 mikroelementów; chrom, krzem, glin, żelazo, magnez, sód, fosfor, bar, wapń, potas, srebro, miedź, cynk, tytan, ołów, nikiel, bizmut, cynę, siarkę, wanad, beryl, mangan. .etc Tubylcy nazywa mumio \\\"Krwią Gór\\\" lub \\\"Łzami Gór\\\". Ponieważ występuje tylko w kilku miejscach, jest bardzo trudno ją zlokalizować, od wieków miejsca jej zbiorów są ściśle strzeżoną tajemnicą. Przez wiele lat, eksport mumio z Rosji był zabroniony, mumio było i jest uważane za narodowy skarb. Ta rosyjska broń przeciw chorobom, nie ma sobie równej. Mumio w Rosji zostało dokładnie przebadane i oficjalnie licencjonowane do użycia medycznego. Jest ono tam bardzo znanym i szeroko stosowanym środkiem leczniczym wielu schorzeń. My oferujemy naturalne oczyszczone oryginalne Mumio z Rosji i Kirgizji w płynie, dokładnie takie samo, które używane jest na dalekim wschodzie od wieków. Przy: chorobach nowotworowych, w tym także: ?białaczka, ?rak kości, kręgosłupa, osteoporoza, ?rak macicy, rak prostaty, ?rak przewodu pokarmowego, ?rak płuc i piersi, ?rak węzłów chłonnych (limfatycznych) i tarczycy. Inne zastosowania : ?wrzodach przewodu pokarmowego, -wrzody żołądka i dwunastnicy, ?chorobach wątroby , nerek i trzustki. ?chorobach serca, nadciśnieniu i niedociśnieniu, żył i tętnic. ?różnych odmianach gruźlicy, ?procesach zapalnych, anginie, katarze, przewlekłych stanach zapalnych dróg oddechowych, ostre i przewlekłe bronchity, , zapalenia płuc. ?nadkwasocie i niedokwasocie żołądka, ?zapaleniu ucha środkowego i przytępionym słuchu, ?żylakach, ?cukrzycy, bólach głowy, migrenach, padaczce, półpaścu i trądziku, ?astmie, ?reumatyzmie, złamaniach kości, stanach pourazowych, dyskopatia, (przyspiesza regenerację tkanki). ?egzemie i łuszczycy, ?bezpłodności mężczyzn i kobiet, ?procesach zapalnych u kobiet, nadżerkach szyjki macicy i pochwy, ?hemoroidach, ?ropiejących ranach, poparzeniach, zainfekowanych ranach, uszkodzeniach skóry, poparzeniach, odleżyny, łojotokowe zapalenie skóry. ?do kuracji odmładzających, Badania kliniczne i analityczne potwierdziły, że przyspiesza regenerację skóry, likwiduje podrażnienia, odbudowuje jędrność skóry oraz chroni ją przed przedwczesnym starzeniem się, wzmacnia włosy, działa korzystnie przy swędzeniu skóry głowy, pomaga w zwalczaniu łupieżu, niszczy gronkowca złocistego. | |
| Tytuł: | Rak płuc |
| Autor: | Adek 9.4.2012, 11:09 |
| Walczę z rakiem złośliwym drobno komórkowy płuc. Umieralność ok. 99%. Proszę napisać mi na moją prywatną skrzynkę; adekju@xxx - całą prawdę o tym mumio. Z góry dziękuję | |
Białaczka jest chorobą nowotworową. Rak krwi, bo tak jest nazywana ta choroba, polega na nieprawidłowym wzroście w całym organizmie białych krwinek, zwanych leukocytami jednego typu.
Cysta
W większości przypadków cysty tworzą się w jajnikach, ale tylko w 10 - 15 % pojawiających się przypadków jest to charakter nowotworowy.