| Tytuł: | szkoda ze tak pozno |
| Autor: | czlowiek 24.4.2010, 11:24 |
| Kiedys testowalem na sobie witamine c bralwem dziennie 6 g witaminy w postaci roztworu wodnego , przez 2 tygodnie. powininem byc trupem i miec kamienie na nerkach wieksze niz moja piesc. Medycyna klamie . Dlaczego ? Za srodkami faramokoonkologiczno chemicznymi stoja miliardy dolarow. swiat bez raka byl by malo oplacalnylny na ludzi zarabiajaz=cych na smierci. czlowiek To z wikipedi "W latach 20. XX wieku Ernst T. Krebs ogłosił, że odkryta przez niego witamina B17, sprzedawana pod nazwą handlową Laetrile, jest skutecznym lekiem na raka[1]. W źródłach niemedycznych preparaty amigdaliny w dalszym ciągu opisywane są jako skuteczne środki przeciwrakowe[2]. Systematyczne badania naukowe dowiodły jednak brak jakiegokolwiek działania antynowotworowego amigdaliny[1][3], natomiast jej stosowanie bez nadzoru lekarskiego może prowadzić do poważnych zatruć cyjanowodorem, np. w wyniku interakcji z witaminą C[4]." Z tego co pisza powinienem byc juz trupem. od tygodni. Ale jak zwykkle zapomnili napisac ze cjanawodor bardzo dobrze wiaze sie z cukrami czyli neutralizuje. Witamina B17 dziala jem okolo 20 nasion moreli dziennie i zyje. A najdziwniejsze jest to ze podswiadomie siegam po wiecej . jezeli to by szkodzilo mojemu organizmowi pewnie nie bylbym w stanie tego przelknac. Zabraniam stosowania Witaminy B17 w jakiej kolwiek postaci skoncentrowanej - To sie tylko nazywa b 17 a to co jest w tabletkach lub ampulkach gwarantuje szybkie zabicie twojego systemu imunulogicznego. (firmy produkujace witamine b17 w postaci koncentratow lub tabletek w calosci podlegaja firma produkujacym srodki przeznaczone do chemioterapi). Szybkiego powrotu do zdrowia (pestki moreli dzialaja w formie zaawansowanej nowotwora w koncowej formie nie zagwarantuja skutecznosci ) Wiem jak to odbierzecie ale jezeli stosujecie chemioterapie nie mieszajcie jej z zadna forma witaminy "b17" bo to moze was szybko zabic. W przerwie chemioterapii zalecam jedzenie pestek moreli. | |
Białaczka jest chorobą nowotworową. Rak krwi, bo tak jest nazywana ta choroba, polega na nieprawidłowym wzroście w całym organizmie białych krwinek, zwanych leukocytami jednego typu.
Cysta
W większości przypadków cysty tworzą się w jajnikach, ale tylko w 10 - 15 % pojawiających się przypadków jest to charakter nowotworowy.